Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesc Panowie! Trafila mi sie dziwna sytuacja dzisiaj. Bylem na przegladzie i wszystko w jak najlepszym porzadku procz jednej rzeczy. Pracownik ktory robil mi przeglad podczas sprawdzania lamp strwierdzil ze lewa pochodzi z anglika :mad2: troche mnie zamurowalo ale no mysle sobie okej trzeba to zmienic naprawic. Dodam ze mam dynamic xenon. Podczas odpalania soczewki robia test gora-dol nastepnie lewo-prawo po czym lewa soczewka odjezdza troche w lewa strone. Moze to byc znal ze lampa jest z Anglika? Nigdy wczesniej sie nie zastanawialem nad tym az teraz mi gosc dal do myslenia. Pozdrawiam, Tomek.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tu masz, ECE LL czyli Links Lenker, kierownica po lewej.

Screenshot_20210408_202035.jpg

Może ktoś był w Anglia i przełączył wajchę pod zaślepką w lampie i tyle

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Uzytkowniku speed1211 na lampach mam oznaczenia takie jak zaznaczyles wiec chyba wszystko ok. A jak to zmienic to nastawienie w lampach?
Opublikowano
otwierając okrągłą małą klapkę na górze lampy masz nad soczewką przełącznik i pstrykasz lewo prawo i ustawiasz czy światła mają być asymetryczne w lewo czy w prawo czy symetryczne, najlepiej to robić przed ścianą jak jest ciemniej aby widzieć snop światła reflektorów jak ustawiamy
Opublikowano
Nie chce juz zakladac drugiego tematu. Panowie taka sytuacja nie dziala mi aktywny tempomat. Bylo lekkie spotkanie ze zwierzyna ale szczesliwie bez ofiar a to najwazniejsze, jednak trafic musialo w radar i padl. Bledy jakie wyskakuja to D17C oraz 5D0E. Ktos wie co to moze byc?