Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktoś może robił u siebie doposażenie klapy bagażnika w bmw f10.

Jakie to są koszty i czy sam mogę to zrobić?

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A możesz być bardziej precyzyjny?

Doposażenie klapy bagażnika w co konkretnie?

pzdr

yaz

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może chodzi o doposażenie w ramke do tablicy rejestracyjnej....?!?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A może chodzi o doposażenie klapy w emblemat?

@adrian_pt,

zapewne masz rację, tylko czy masz ochotę i czas zgadywać co autor miał na myśli?

pzdr

yaz

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W

pzdr

yaz

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ok nikt nic, więc...

Zaryzykowałem i zakupiłem to oto cudo. Powiem tak: petarda. Wszystko P&P, bez kodowania, działa jak oryginał. Mi udało się wyrwać ten zestaw za 1150 zł, mialem sporo kuponów na ali :)

Polecam!

ad®ian™
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Link jest wyżej. Montaż banalny aczkolwiek na pierwszy raz trzeba zarezerwować ze 3h. Instrukcje dostałem od sprzedawcy na maila. Wtyczki pasują tylko w jedno miejsce, więc nie da się ich podłączyć źle. Wszystko odbywa w obrębie komory bagażnika, nie ciągniesz żadnych kabli do przodu auta. Nic nie kodujesz, podłączasz i działa. W zestawie jest nawet czujnik do otwierania klapy "kopnięciem" pod zderzakiem, ale nie montowałem go.
ad®ian™
Opublikowano
Można z pilota, można przyciskiem w nogach kierowcy i można przyciskiem na klapie, który montujesz. Można nawet zamknąć przyciskiem między oświetleniem tablicy rejestracyjnej.
ad®ian™
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Teraz przeczytałem post bo nie posiadam elektrycznej klapy tylnej w F11 a jestem inwalidą i problem z lewą ręka i przydałoby się , obejrzałem link z Chin i ciekawi mnie czy na pewno będzie pasował ten zestaw do mojego, niby sprzedawca deklaruje, że tak.
Opublikowano
W tych zestawach różnią się tylko siłowniki. Reszta jest taka sama. Skoro sprzedawca deklaruje, że ma pasujący zestaw do F11, to ja bym się nie zastanawiał. U mnie zestaw siedzi już około pół roku i żadnych problemów.
ad®ian™
  • 2 lata później...