Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich .

Mam takie pytanie odośnie zakupu E39 528. Znajomy sprowadził ją do kraju w kwietniu tego roku , autko ma oryginalny przebieg 145 tyś i jest z roku 1997 . Wyposażenie to Skórzana tapicerka , fotele kubełkowe , parktronic, szyberdach , klima , elektryczna tylna roleta , felgi z Mki, komplet nowych zimówek na stalówkach i nowa sekwencyjna instalacja gazowa . Widziałem ją jak została sprowadzona i jedyne uszkodzenia jakie miała to wgięty przedni błotnik , który został wymieniony na nowy odrazu kupiony w niemczech razem z autem . Wycenia to auto na 33,000 .

Czy warto tyle zapłacić ?

Pozdrawiam i z góry dzieki za odpowiedzi .

Opublikowano
Zobacz po ile są ładne egzemplarze w Niemczech to 7-8 tys. euro. Jeżeli to idealny stan i taki przebieg to warto. Można kupić dużo taniej, tylko ja bym takich trupów nie chciał.
Opublikowano
Szukałem w Niemczech takiej Bmki w te wakacje i natrafiałem ciągle na jakieś kible. Z takim wyposazeniem jak mówisz (i sekwencja) to warto, zależy oczywiście od stanu w jakim jest auto.