Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemka wszystkim. Problem nietypowy, na forum szukałem ale nie miał nikt takiego problemu. Mianowicie, kupiłem transmiter aux beaseus 01 podpinam USB do zapalniczki jack do wejścia audio chce podłączyć wchodzę w opcje głośności a tam ustawione ma zero wiec wchodzę chce przekręcić padem idrive i nic, zero reakcji. Panowie proszę o pomoc, bo mnie zaraz ... strzeli :D
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
I jak rozwiązałeś problem? Mam ten sam adapter bluetooth. U mnie na wejściu aux gra na jakieś 50 % mocy względem FM/CD, gdzie to zmienić. Mam iDrive.
Opublikowano

Ja miałem podobne problemy z adapterami kiepskiej jakości sprawdziłem ich już trochę i zawsze jakość dźwięku była nie zadowalająca , dopiero znajomy powiedział mi o firmie i modelu: kinivo btc450

https://www.kinivo.com/collections/accessories/products/kinivo-btc450-bluetooth-car-kit-hands-free-adapter-for-cars-with-3-5mm-aux-input-apt-x

Kupiłem i nie żałuje ani jednego $ wszystko pięknie działa i gra ,dodatkowo jest w nim apt-x a dźwięk z telefonu jest w końcu taki jaki ma być nie widzę różnicy miedzy FM i praktycznie CD tu wiadomo zawsze będzie idealnie do innych źródeł ale w tym przypadku jest naprawdę super mam ten adapter od 2018 i żadnych z nim problemów nigdy nie było wszystko się ładnie łączy i gra.

Opublikowano
Tylko, że adapter nie jest prawdopodobnie przyczyną problemu. Na kablach AUX wpinanych bezpośrednio do telefonu, również poziom muzyki jest 50 % słabszy niż bezpośrednio w FM. Może jakieś ukryte menu i zmiana ustawień?