Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, ostatnio mam problem z radiem a mianowicie włączam radio wszystkie głośniki grają po chwili tylko jeden z lewej strony po jakimś czasie przestało nawet sie radio włączać i wszystkie przyciski od radia nie działają jest możliwość ze to tuner upaliły się koncowki mocy?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Idź do bagażnika i poruszaj wtyczkami od radia, stuknij lekko i sprawdź, zapewne na chwilę będzie poprawa.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
musze coś rozebrać zeby sie do tych kabli dostać? przepraszam ale od niedawna mam ten woz i jeszcze nie ogarniam dokładnie :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak touring to wyjmij podłogę tą zakrywajacą koło zapasowe i odkręć 4 plastikowe czarne nakrętki z pozostałej podłogi . pod nią po lewej będzie tuner radiowy ( to paskudztwo BM54 :) ) . obrywają się końcówki mocy . to jakis dziwny wymysł był i sypie się to w każdym . naprawiają to ludzie i przerabiają na normalne rozwiązanie .
Opublikowano
mam coupe odłączyłem akumulator i zaczeło radio dzialać ale tylko na jeden głośnik i jak jechałem słychac było taki lekko głośny dzwiek z glosnikow zaczely dzialac wszystkie a nagle znow ten jeden
Opublikowano
napisalem do basaudio i napisali mi ze to wlasnie te koncowki mocy i ze moge do nich wyslac a podobno oni dobrze robią czytalem gdzies na forum