Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Matowa folia na ekran, powłoka na skóry, można również folię na dekory + panel centralny na tunelu. Dodatkowo progi w folii (zwłaszcza przy dzieciach).

• Lubię to 1
Opublikowano

A czy ktos naklejal takie akcesoryjne ozdobne czarne pasy z folii matowej M z boku auta (sa pasy na drzwi na dole i na progi)? Jak to sie sprawdza? Trwale to? Widzialem to na bialym x5 i fajnie wyglada. Naklejal ktos na ciemnym (TB)? Ma ktos zdjecia?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

WIdziałem tylko na białym - kwestia gustu. Na ciemnym lakierze, jak np. Tanzanite, nie będzie widać tych pasów, więc chyba szkoda kasy...

A odpowiadając na pytanie o zabezpieczenia w środku - ja nie robiłem nic; dobre kosmetyki do skóry i tyle

Pierwszy SUV... pierwsze V8...

(ex F10 520d; F10 535d; G11 LCI 740d)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Moje auto gotowe - folia położona i pokryta ceramiką. Jutro dzień na wyschnięcie, w niedzielę odbiór. Zdjęcia takie sobie, ale mnie i tak cieszą 😄

WhatsApp Image 2024-12-20 at 21.59.47 (2).jpeg

WhatsApp Image 2024-12-20 at 21.59.47 (1).jpeg

WhatsApp Image 2024-12-20 at 21.59.47.jpeg

WhatsApp Image 2024-12-18 at 13.59.21.jpeg

• Lubię to 2

Opublikowano

Osz w morde!😀 mój spec, tez 60i Tanzanite, tylko felgi wzialem czarne 22 (te Twoje mam na zime, ale jest zima wiec moze masz podobnie😀). Po odbiorze tez robie full ppf i ceramika. Dobre foto!

• Dziękuję 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to są koła zimowe 😄

na lato mam 22"

• Lubię to 1