Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hej.

Dużo osób zamienia zwykłe żarówki ringów na ledy, a ja chcę zrobić coś odwrotnego.

W mojej e60 siedzą markery led (tak już kupiłem auto), w lampach halogenowych, czyli bez ksenonów, słabo to wychodzi, co byś nie wsadził, to ringi widać tylko w nocy.

Może komuś zawalają szufladę oryginalne oprawki na żarówki halogenowe, jak ze zdjęcia poniżej? Część nr 2. Chętnie kupię.

75ce80aef9092195med.png

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano

Markery LED sa o niebo lepsze, a ze ci zle swieca to kupujesz smietniki, a nie te drozsze. Ja mam markery Led za 170 pln komplet za 2 sztuki i swieca pieknie na bialo i widac to w dzien i w nocy. Seryjne swieca na pomaranczowo co wyglada obrzydliwie bo masz brewki led na pomaranczowo seryjne hella co swieca na pomaranczowo i jeszcze kierunki na pomaranczowo.

Nie kombinuj a jak sie uparles to kup seryjne hella uzywane albo nowe . pzdr

b28nl6U.png
Opublikowano
nawet nie wiedziałem ,że są halogeny z markerami. U mnie halogen z dupowatym wejściem na żarówkę W5W, czy ktoś próbował wsadzać tam coś żeby to porządnie święciło ? ledy w5w są słabe albo się upalają.
Opublikowano (edytowane)

Hella 9DR 166 634-001 90zł sztuka.

Dobra decyzja.

Ach te stare beemki na chińskim ledzie, przypomina mi sie reklama WV z zegarem z kukułką.

Edytowane przez Jack-Strong
Jack_Strong-
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nawet nie wiedziałem ,że są halogeny z markerami. U mnie halogen z dupowatym wejściem na żarówkę W5W, czy ktoś próbował wsadzać tam coś żeby to porządnie święciło ? ledy w5w są słabe albo się upalają.

Ty masz przedlifta, więc masz chyba lipę. Ja mówię o poliftowej z żarówkami H7 do mijania.

U mnie teraz siedzą takie markery https://allegro.pl/oferta/led-markery-ringi-bmw-e60-e61-lift-postojowka-oem-6838298143 i świecą słabo. W nocy, czy w garażu je widać, ale w dzień kompletnie nic.

Markery LED sa o niebo lepsze, a ze ci zle swieca to kupujesz smietniki, a nie te drozsze. pzdr

Tak jak pisałem kolego, z takimi już kupiłem, ja tych "śmietników" tam nie wsadzałem, a czy Ledy są lepsze od halogenów, to już rzecz gustu. Z e60 f-ki nie zrobisz. Stawiam na oryginalność. Mój wybór.

Hella 9DR 166 634-001 90zł sztuka.

Dobra decyzja.

Ach te stare beemki na chińskim ledzie, przypomina mi sie reklama WV z zegarem z kukułką.

Widzisz, jakoś na to nie trafiłem. Myślałem, że nie są do dostania, dlatego tu zapytałem, czy ktoś chciałby się pozbyć złomu z szuflady :D

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano
o to chodzi w tym calym forum chyba cieszę sie ze moglem pomóc. Sam kupowalem jednego bo slabiej świecił co się okazało byla rysa na odbłysniku ktora zmienila rozpraszanie światła.
Jack_Strong-