Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Potrzebujesz samochodu do codziennej jazdy lokalnie, a także być wystarczająco niezawodnym, aby odbyć 350 mil w obie strony około raz w miesiącu. Byłem zainteresowany E36 lub E46 z instrukcją. Zakładając, że kupię samochód, który jeździ i jeździ bez włączonych (jeszcze) świateł, ile musiałbym wydać na części do konserwacji zapobiegawczej w którejkolwiek serii ery 3, aby pewnie odbywać tę podróż co miesiąc? Planuję zrobić wszystko, co w mojej mocy. (Mam dostęp do sklepu mojej rodziny)
Opublikowano
E46 jest już starym autem,

koszty eksploatacji będą związane proporcjonalnie z faktem jak o auto dbał poprzedni właściciel.

Dla zdrowego egzemplarza nawet większe trasy nie stanowią problemu.

Mam E46 330d od 13 lat. Nigdy na trasie nie zawiódł. Raz przez 13 lat pojechał na lawecie jeden raz, niepotrzebnie, bo można było spokojnie jechać.Kupiłem go z 120 kkm, teraz ma ponad 400 kkm... Kupić coś sensownego i jeździć...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.