Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pmY53pNpj

Czy da się przelutować kabel dwużyłowy od klemy pirotechnicznej plusowej do minusowej gdzie jest tylko kabel jednożyłowy idący do plusa (te połączenie cienkimi kabelkami). Ktoś mi wcześniej wyszabrował przewody od akumulatora i próbuję to odbudować :mad2: , nie wiem jak były te przewody oryginalnie w niej, kupiłem w ciemno plus i minus (chce przywrócić tą komunikacje między klemą plusową a minusową).

Pozdrawiam.

Opublikowano
A coś bardziej szczegółowego ze schematów (połączeniowy)? Czy ten plus można podłączyć bezpośrednio do tej skrzynki z bezpiecznikami nad akumulatorem?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Temat do zamknięcia kable były dobre, przypadkowo kupiłem idealnie pasujące. Więcej szczęścia niż rozumu :). Pojeździłem po złomach i popatrzyłem jak to podłączyć. Ale teraz mam następny problem który sam wywołałem ściągnołem przy okazji softa do aktualizacji "polskie menu" i w połowie aktualizacji wyrzuca błąd. Widziałem że temat już kiedyś był, czy samemu można to naprawić? Teraz mi nie działa radio i nic na ekranie ccc :D