Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam stare lampy xenonowe, juz widać że zmęczonę życiem dodatkowo kupując je sprzedający wymieniał kierunki no i jak sie okazało tak je wymieniał że są całe popękane i trzymaja się na trytyki. Chiałabym kupić lampy zwykłe depo, miałem wcześniej i mi się podobają. Moje pytanię brzmi co bym musiał wymienić , mam pannel do świateł bez regulacji wysokości ale nie mam trybu auto, czy jakieś kable trzeba wyemianiać? Wszystko co musze wymienić żeby xenonoy zamienić na na zwykłe lampy z soczewką i ringami.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Depo nie świecą :nienie: oddaj te do regeneracji a zobaczysz jak dobrze świecą sprawne ksenony.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Możliwe ale kupiłem coupe pod wyglad a nie praktyczność to po pierwsze po drugie i najważniejsze to ma połamane boki gdzie powinien sie trzymać kierunek przez to sie nie trzymają i muszą być na trytytkach. Wiec nie bardzo jest co kombinować tutaj
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To jak chcesz żeby wyglądał to tym bardziej zostaw ori ksenony, w regeneracji ogarną co trzeba będzie.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Porównywalnym do tych wspaniałych depo, wszystko zależy od zużycia/uszkodzeń. Ostatnio znajomy to samo chciał zrobić w poliftowym e39, myślałem, że go nie przekonam a po zrobieniu ori jest w szoku jak to świeci.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano
Wiesz co, u mnie chęci zakupu depo nie są spowodowane ilością światła, jest kiepska ale idzie przezyć, bardziej chodzi o fakt ze te czesci połamane to nie spasowane przez to, klosze wyglądają mętnie a mi w tym aucie głownie chodzi o wygląd, coupe nie ma byc praktyczne tylko pokazowe. I jeśli mowisz że poradzą Sobie z połamanymi elementami to jestem zaa bo ringi są ładne ale xenony w takim coupe dużo lepiej wyglądają, ringi to mozna do touringa czy sedesa włożyć i tam to ujdzie ale ja chcę zrobić fajnego showcara to xenon bedzie naturalniej wyglądać. Wiec uwierz mi że bardzo mnie to ucieszyło akurat, pytanie na ile bym musiał odstawić auto i czy w okolicy gliwic/katowic jest ktoś godny polecenia