Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam panowie, ponieważ temperatury mamy jakie mamy nie mam zbytnio do kogo udać się po pomoc. E46 dziś przed trasa pięknie go odpaliłam pochodził trochę bo tydzień stał i pojechałam 60km, droga była ok więc (nie wiem czy to ma znaczenie) leciałam koło 170 problem zaczął się w momencie gdy już dobre 10min jechałam wolniej. Najpierw wyłączyło się radio po chwili zaczęły się palić wszystkie możliwe kontrolki i wyłączyło mi trakcje na sam koniec dołączyło mnie od gazu. Po chwili gdy zatrzymał się do ok 20kmh bez ponownego odpalania wszystko wróciło do normy. W drodze powrotnej postanowiłam już go nie katować i jechałam 100/110kmh gdy się raz zagwlopowałam do 140kmh znów wywaliło kontrolki ale zaczęłam zwalniać i znów wróciło do normy i na spokojnie dojechałam, nie gasł i nie brakowało mu mocy teraz nie wiem czy zostawić go końca mrozów i mechanik czy mogę w miarę normalnie jeździć? Może jest jakiś sposób żeby samemu to ogarnąć? Z góry dzięki.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Proponuję sprawdzić napęd alternatora, alternator i kostkę stacyjki.
Nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W ukrytym nenu sprawdz ladowanie przy tych predkosciach co masz problem

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii