Skocz do zawartości

Zawieszenie M-SPORT a geometria?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Według E36 bo M3 3.0 ma inaczej ustawione wahacze z przodu z powodu mimośrodowych tulei z tyłu wahacza oraz mimośrodowo przesunięte górne mocowania kolumn. Z tyłu również są inne wahacze. Natomiast M-technik w zwkłej E36 (nie emce) ma te samą geometrię co standard a jest tylko niższy i twardszy
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak byłem na geomaterii to gościu się pytał czy to jest model: SALOON, czy SALOON SPORT, CZY SALOON M-TECHNIK. Powiedziałem że SALOON SPORT i wszystkie ustawienia na kołach były zgodne z danymi z komputera więc to chyba to :)
Opublikowano
Jak byłem na geomaterii to gościu się pytał czy to jest model: SALOON, czy SALOON SPORT, CZY SALOON M-TECHNIK. Powiedziałem że SALOON SPORT i wszystkie ustawienia na kołach były zgodne z danymi z komputera więc to chyba to :)

Szozdul, a jakie masz zawieszenie?

Bayerische Motoren Werke

Moja 328i :) i na 328i.org

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wg wyposażenia rozpiski z bmw mam zawieszenie sport. Różni sie na pierwszy rzut oka tym że jest ciut niższa i mam grubszy stabilizator niż standardowe beemki.