Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Kupiłem swoje 1 BMW E60.

Chciałbym wymienić fabryczne radio na Android i tu mam pytanie, bo na większości aukcji pytają, czy radio mam wersje ccc czy cic. :mad2: Niestety nie wiem tego. BMW jest z 2004 roki bez navi. Menu wyglada tak ze na środku jest I a do wyboru są 4 pola ( góra/ dół i prawo/ lewo) czyli to zapewne najprostsze radio jakie występowało w tym modelu. Może ktoś pomoże - będę wdzięczny.

Jeśli nie w tym dziele temat to bardzo przepraszam i proszę o wklejenie do odpowiedniego .

Opublikowano
Najpierw musisz ustalić czy masz AUX a jak nie to czy możesz go zakodować. Jak nie, to wymiana radia najpierw na takie które obsługuje AUX, a na końcu android. Cały dźwięk z Androida idzie przez AUX i musi on występować fizycznie w aucie. Tak samo jak sprawna oryginalna jednostka.
Opublikowano
Cześć.

Kupiłem swoje 1 BMW E60.

Chciałbym wymienić fabryczne radio na Android i tu mam pytanie, bo na większości aukcji pytają, czy radio mam wersje ccc czy cic. :mad2: Niestety nie wiem tego. BMW jest z 2004 roki bez navi. Menu wyglada tak ze na środku jest I a do wyboru są 4 pola ( góra/ dół i prawo/ lewo) czyli to zapewne najprostsze radio jakie występowało w tym modelu. Może ktoś pomoże - będę wdzięczny.

Jeśli nie w tym dziele temat to bardzo przepraszam i proszę o wklejenie do odpowiedniego .

Masz CCC system ,bo CIC nie bylo w przedliftach sprawdz czy masz AUX - jak nie nie bedzie chodzic radio z androidem. Masz CCC system radio Buiseness.

pozdrawiam

b28nl6U.png