Skocz do zawartości

E46 318i 98r problem z zamykaniem i otwieraniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesc. W moim bmw juz od dluzszego czasu sa problemy z elektronika. Zaczynalo sie od niedzialajacego radia, po chwili siadl tempomat i swiecacy stop caly czas. Mechanik wymienil modul komfortu i przez miesiac bylo dobrze. Po czasie znowu zaczely sie probemy wiec samochod znowu trafil do mechanika. Trzymal go ze 2 miesiace mowiac, ze wymianil juz z 5 modulow. Przez kilka dni bylo dobrze potem ponoc sie spalaly. W koncu sie udalo i oddal samochod. Po jakis 4 miesiacach znowu padl tempomat, radio sie wylaczalo przy skrecaniu w lewo. Jednak juz nigdzie z tym nie jezdzilem bo nie moglem sobie pozwolic zeby dluzej mi trzymali auto. Nie wiem jak tempomat sie naprawil sam, a aktualnie jest problem z zamykaniem i otwieraniem. Po wcisnieciu otwarcia, swiatlo wewnatrz sie zaswieca, a samochod nie otwiera jedynie kluczykiem drzwi kierowcy. Jest to problematyczne poniewaz z tylu jest fotelik dziecka. Wczoraj sie nie chcial otworzyc, na dodatek zamek zamarzl i dostalem sie szyberdachem. Oczywiscie od srodka pociagajac za klamke drzwi nie chcialy sie otworzyc i utknalem w srodku. Wyczytalem, ze to znowu jest problem z modulem komforu. Co moze byc nie tak, ze nie idzie tego naprawic?
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przekaźniki do wymiany w module i po temacie.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.