Skocz do zawartości

eXtratool - apka na Androida do serii F i G

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
F25, zrobilem nicht active, nie mam bledu, nie mialem jak przetestowac czy jest 4x4.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
F25, zrobilem nicht active, nie mam bledu, nie mialem jak przetestowac czy jest 4x4.

Lewa na hamulec, prawa gaz.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Próbowałeś?

DSC > 3000 > C_Funktion_LaengsMomentVerteilung_aktiv_e > aktiv na nicht_aktiv

Chociaż to podobno daje błąd (nie sprawdzałem).

Nadal 4x4.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
Aby w pełni wyłączyć XDrive bez żadnych błędów trzeba przekodować odpowiednio 3 moduły w aucie DSC, ICM i EGS. Oczywiście całą operację poprzedzamy wyjęciem dwóch bezpieczników od modułu skrzynki VTG. 750dX bez X robi robote :)
Opublikowano
Cześć wszystkim. Jestem autorem tej aplikacji. Rozumiem trochę po polsku, ale nie potrafię w nim pisać. To jest tłumaczenie Google. Jeśli masz jakieś pytania lub życzenia, możesz do mnie napisać. Spośród adapterów obecnie obsługiwany jest tylko Bluetooth ELM327. Enet będzie wymagany. Trwają również prace nad tłumaczeniem aplikacji na IOS, ale proces ten nie przebiega szybko.

wczoraj z ciekawości ściągnąłem aplikacje i łączy się bez problemu z VGATE iCar PRO 4.0

Siema dziś próbowałem się tez orzec ICar pro 4 pro palaczy ale nie dało rady

• 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzisiaj to sprawdzę :D szkoda tylko, że w formie subskrypcji a nie jednorazowego zakupu.

spacer.png

• 4 miesiące temu...