Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szukaj. Duzo o tym bylo. bardzo duzo. Bez kompa nie stwierdzisz co jest grane. Moze yc kilka powodow.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
dzieki sprawdze to, nie mam tez klaksonu a czy kiera byla zdjemowana to nie wiem... a teraz jeszce zanikl mi nawiew :(
Opublikowano
Witam na forum ktoś pisał że 500 pln ale ja swoja rozebrałem i bez problemu dała się zregenerować potem tylko koszt zgaszeniaASR i po problemie.Pozdrawiam :mrgreen:
Opublikowano

Witaj najpredzej sie dowiesz jak zdejmiesz kierownice co jest z tasma a klakson akurat nie za bardzo ma cos wspolnego z tasma laczaca poduszke bo chodzi po takiej metalowej obreczy na kole kierownicy taki pierscien miedzianu i styk ktory w smarze po nim jezdzi raczej stawial bym na same klaksony choc nie twierdze ze moze byc cos z kierownica i usterka wlasnie w niej byc moze ktos ja zdejmowal i cos zle poskladal badz polamal lub nawet mogl przeciac przewod ktory wychodzi z kolumny do kierownicy taka dosc duza pomaranczowa kostka a co do tasmy to raczej kupowal bym druga kierownice bo taniej niz sama tasme w servisie

a jest ich troche na Allegro tylko pzry kupnie patrz na rok prod kierownicy bo w tarszych modelach mialy troszke inny system montarzu sam to przecwiczylem PZdr MIREK

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano

co do nawiewu sprawdz bezpiecznik duchawy jezeli jest ok to na sto procent padl tzw miecz czyli opor dmuchawy siedzi z tyly za nagrzewnica

najlatwiej go wyjac po stronie pasazera zdejmujac oslone prawa tunelu bylo o tym na forum poszukaj jest wszystko opisane pzdr mirek

Opublikowano
Witam w e 39 klakson jest w taśmie pinowej i pewno nie tylko w e39 to co kolega opisuje z blaszką to musi być jakaś antyczna kierownica.Pozdrawiam :duh:
Opublikowano
Mam e 32 sam ja zdejmowalem i jest to moja siodma E32 iwszystkie maja tak samo ale rozumiem ze mozesz nie wiedziec dlatego tak piszesz bo przeciez model e32 to juz dosc stary model a pewnie nie miales okazji rozbierac takiego autka wiec nic dziwnegp ze nie masz wiedzy PZdr MIREK