Skocz do zawartości

dziwne odgłosy z przednich szyb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam mały probelm z odgłosami w przednich szybach. Boję się trochę rozbierać drzwi, bo mam poduszki w drzwiach. Problm jest tylko w momencie, gdy szyby są zamknięte - odgłos coś jakby szyba latała wewnątrz drzwi. Może ktoś spotkał się z czymś podobnym? Proszę o pomoc.
Opublikowano
Witam mam cos podobnego jesli domkne na maksa szybe cos jakby skrzybi jakby w uszczelce a jak delikatniutko zjade na dol o pare milimetrow wszytsko cichnie i sam nie wiem co to jest.
Opublikowano
Po pierwsze zatytuluj watek bo admin Cie zrabie. Zaznacz ze dotyczy to e46. Po drugie o ile wiem to spokojnie mozesz zdjac boczek nawet jesli masz airbaga. On sie trzyma drzwi a boczek nie ma z nim nic wspolnego. Sprawdz czy wewnatrz nie masz jakiegos luzu. Pozdrawiam.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

Miałem takie stukanie na dziurach w szybie po stronie kierowcy.

Drzwi zostały rozebrane, podokręcane prowadnice i jest OK.

Airbag nie ma nic do rzeczy, nie trzeba go odpinać.

Titansilber metallic

http://img344.imageshack.us/img344/9427/328wp0.jpg

Opublikowano

na razie lat ,gorzej jak "poleci"całkiem

u mnie gdy oderwała się 1 z 2 aluminiowa prowadniczka od szyby to opuszczając ją w dół schodziła krzywo tak na połowie to mogłem szybą ruszać po ukosie

potem poszedł plastykowy ślizg u pasażera w drzwiach za 6 zł co jezdzi w tej prowadniczce,objaw był podobny