Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich na forum.

Czy ktoś próbował założyć koła do E91 225/35R19 , wpadłem na taki pomysł w te Święta, które niestety są inne od wszystkich.

Ale wracając do rzeczy według kalkulatora rozmiaru różnica

od standardowego rozmiaru jest tylko 1,28 % czyli o 8,2 mm w średnicy więcej pytanie tylko czy to wszystko zmieści się w błotniku.

Pozdrawiam.

Opublikowano

A kolega Skaramanga uważa, ze małe?

A myślałem, że to mnie w te Święta wyobraźnia ponosi.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

za duze? przeciez 225/35/19 i 255/30/19 to fabryka zakladala... 235/265 wchodza na luzie. wszystko zalezy od szerokosci felgi i et ale w e90 jest tyle miejsca ze mysle ze spokojnie 9-10 cali z przodu i 11-12 z tylu wejdzie.

zatem mowienie ze 225 na 19 calowej feldze to duzo... no raczej nie za bardzo. tyle to na spokojnie wchodzi do e81/87

Edytowane przez scaramanga
Opublikowano

Jeśli tak to by było super, trzymam więc kolegę za słowo i kupuję w ciemno. Felgi 19/8J Et 30. I opony 225/35R19

Pozdro.

• Moderatorzy
Opublikowano

Tak jak pisze scara dokładnie.

Seria ma 9Jx19 na tyle ET 39. Zatem wkładając na tył 8J ET 30 felga się schowa o 3,7 mm, ale ucieknie od amora 21,7 mm.

Dystanse na tył 20 mm na stronę będą w sam raz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.