Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM CZY PRZY WYMIANIE POMPY WODY W 535D WYSTARCZY SAMA NOWA USZCZEKLKA ? JESTEM PRZY WYMIANIE ALE NIE WIEM DO KOŃCA CZY ONA SAMA WYSTARCZY ? Z GÓRY DZIEKUJE :lol:

Na początek nie krzyczymy :?

Jak masz nową uszczelkę to oczywiste że wystarczy. :D

852c2d3fdc685c61m.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A co chcesz jeszcze tam zmieniać? Bo nie za bardzo wiem do czego zmierzasz

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
WITAM CZY PRZY WYMIANIE POMPY WODY W 535D WYSTARCZY SAMA NOWA USZCZEKLKA ? JESTEM PRZY WYMIANIE ALE NIE WIEM DO KOŃCA CZY ONA SAMA WYSTARCZY ? Z GÓRY DZIEKUJE :lol:

Na początek nie krzyczymy :?

Jak masz nową uszczelkę to oczywiste że wystarczy. :D

W żadnym wypadku nie krzyczę kolego chciałem sie tylko upewnić czy nie trzeba jej ułożyć na jakimś specyfiku specjalnym ale dobrze jak wystarczy to dziekuje za odpowiedz.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dostałem do pompy uszczelkę aluminiową, trochę slilikonu dałem, zeby nie przemieszczała sie w trakcie zakładania - i jest ok. Ale nie sciągałem chłodnicy EGR więc to dlatego - miałem utrudnione dojście.
Opublikowano
Dostałem do pompy uszczelkę aluminiową, trochę slilikonu dałem, zeby nie przemieszczała sie w trakcie zakładania - i jest ok. Ale nie sciągałem chłodnicy EGR więc to dlatego - miałem utrudnione dojście.

W mojej nie było aluminiowej ale założyłem taka jaka była ww zestawie bez silikonu i jest dobrze bo chłodnica egr była wyjęta. Wymieniłem też termostaty i teraz mam temperature 88 -93 max czy to jest ok ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.