Skocz do zawartości

Sterownik świateł - gdzie jest?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z poborem pradu przy wylaczonym silniku. Dodane elementy typu alarm, mobile, radio byly sprawdzone i dzialaja ok. Elektryk wine zwala na sterownik swiatel ze sie cos w nim spina i nie odcina pradu. Mial ktos moze taki problem? Gdzie znajde ten sterownik?

Pozdrowki

Opublikowano

Witam!

Sterownik świateł znajduje się po prawej stronie nóg pasażera.Sciagasz boczek i moduł świateł jest przykręcony dwoma nakrętkami M6.To takie prostokątnie pudełko z wtyczkami.A na przyszłość użyj funkcji :search: bo było juz o tym!

Pozdro!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

tak tylko wspomne na marginesie (moze to nie jest Twoj przypadek), ze mi rowniez cos rozladowywalo aku, po 2-3 dniowym postoju aku pusty

u mnie problemem byl tzn. jez, wlaczal dmuchawe na postoju losowo na kilka sekund, w koncu popsul sie kompletnie i dmuchawa zaczela chodzic na obrotach na maxa, odlaczylem jeza (nie zamontowalem nowego, bo nie mam czasu go kupic), aku sie nie rozladowuje

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
Było było bo ja pytałem i uzyskałem info - ale nieważne - dobrze by było żeby ktoś fotke pstryknął :D
BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)