Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam e92 lci mam problem z bluetoothem a mianowicie:

- po połączeniu się z telefonem poprzez bluetooth wszystko działa super przez kilka minut puszczania muzyki nagle muzyka się wyłącza i na miejscu gdzie wybiera się urzadzenie z którego ma być puszczana muzyka to zamiast nazwy mojego telefonu wyskakuje napis "data transfer" połączenia działają lecz muzyki juz nie pusze, dopiero po ponownym odpaleniu sanochodu wszystko wraca do normy lecz tak samo na kilka minut. Ma ktoś jakiś pomysł? Od razu powiem ze bluetooth jest wbudowany oryginalnie w iDrive, nie żaden modul w Jacka 3,5 mm itp .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Oprogramowanie w samochodzie w najnowszej wersji?

Próbowałeś z innym telefonem, najlepiej starszym?

Opublikowano
Oprogramowanie najnowsze mozliwe, tak próbowałem i nic z tego , dodam ze jakis miesiac temu wszystko działało wzorowo, z dnia na dzień coś odechciało mu się współpracować.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Oprogramowanie najnowsze mozliwe, tak próbowałem i nic z tego , dodam ze jakis miesiac temu wszystko działało wzorowo, z dnia na dzień coś odechciało mu się współpracować.

Możliwe, że Combox zaczyna się psuć.

Póki co najczęściej padają Mulfy, ale nie zdziwię się jak niedługo i comboxy zaczną