Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:?

Prosze niech ktoś mi napisze czy warto zakładać czerwone sprężyny do mojej e-36 zamiast oryginalnych zwykłych,

czy jest sens aby to robić nan nasze polskie drogi.

Sa to sprężyny obniżające auto o 60 mm,koleś ma je założone w kombi e -36 i każdy leżacy policjant jest jego chyba ze zwalnia do 5 km/h.

Podobno zima moge miec problem gdzieś wyczytałem ale nie wiem z jakich POWODÓW. pROSZE NIECH KTOŚ MI NAPISZE

2. CZEMU DO TYCH SPRĘŻYN MUSZE ZAŁOŻYC KRÓTSZE AMORTYZATORY CZEMU NIE MOGA ZOSTAĆ TE SAME. prosze o odpowiedzi. koledzy z forum

dziekuje serdecznie

Opublikowano
:?

Prosze niech ktoś mi napisze czy warto zakładać czerwone sprężyny do mojej e-36 zamiast oryginalnych zwykłych,

czy jest sens aby to robić nan nasze polskie drogi.

Sa to sprężyny obniżające auto o 60 mm,koleś ma je założone w kombi e -36 i każdy leżacy policjant jest jego chyba ze zwalnia do 5 km/h.

Podobno zima moge miec problem gdzieś wyczytałem ale nie wiem z jakich POWODÓW. pROSZE NIECH KTOŚ MI NAPISZE

witam

ja mam czerwone sprezyny w coupe

jezdze tym samochodem od miesiaca i :roll: latwo nie jest..... do garazu wjezdzam prawymi kolami po desce- bo inaczej wadze podwoziem :oops:

lezacy policjanci..... u siebie wiem juz na ktorych musze sie zatrzymac, a po ktorych moge jakos lajtowo przejechac :)

nie mam pojecia co bedzie zima, ale nie chce go podnosic, bo juz kiedys terenowka jezdzilem :lol: :lol: :lol:

od progu do ziemi (na wysokosci miejsc na podnosnik) mam z tylu 15cm, a z przodu 12,5cm

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ja zmieniam niedlugo sprezyny na oryginalne, dosc juz mam obcierania spodem, w zimie jezdza na narty, wiec po prostu wieszalbym sie na kolenach snieznych

osobiscie nie polecam obnizania na polskie drogi, fajnie sie jedzie na dobrej drodze, ale ile takich u nas jest? zastanow sie...

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1