Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Czy szanowne grono może polecić najlepszą wulkanizację do BMW w Warszawie lub okolicy? Do przełożenia są opony 21 cali i czujniki więc to musi być jakiś ogarnięty warsztat. Co polecacie albo gdzie sami jeździcie?

To moja pierwsza wymiana opon, wymieniam same opony, felgi zostają na razie. BMW G05 M50i.

Pozdrawiam :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hej!

Czy szanowne grono może polecić najlepszą wulkanizację do BMW w Warszawie lub okolicy? Do przełożenia są opony 21 cali i czujniki więc to musi być jakiś ogarnięty warsztat. Co polecacie albo gdzie sami jeździcie?

To moja pierwsza wymiana opon, wymieniam same opony, felgi zostają na razie. BMW G05 M50i.

CRD11 - niepozorny punkt wymiany opon ale pełne wyposazenie, najwyzsza jakość i wlaściciel mega profesjonalny. Wada to czas oczekiwania. Trudno tam o wolny termin.

Opublikowano

Ja od wieeeelu lat wymieniam w auto-hart na Bemowie. W x5 przekładam całe kola, ale w cla amg przekładają mi tam opony aczkolwiek nie w 21'.

Miejsce wygląda na brudne i zaplute ale całość obsługuje właściciel który robi po prostu świetna robotę zawsze.

Nie wiem czy podejmie się. 21' przekładki, jeżeli uzna, że jest ryzyko uszkodzeń za duże to powie, że się nie podejmuje a nie będzie januszowac :cool2:

Opublikowano

Dlaczego nie korzystacie z mobilnej wulkanizacji. Wymienia Wam koła/opony na profesjonalnym sprzęcie a Wy wypije ie sobie w domu kawę.

Korzystam z takiej usługi chyba już 10’lat

Opublikowano
A możesz polecić taki kontakt w Warszawie? Ile za taką zabawe trzeba zapłacić oraz czy mobilni przechowają moja koła?
Opublikowano
Hej!

Polecam Auto Kółko - Warszawa Wolska 64. Odrazu możesz u nich przechować opony/koła.

Pozdrawiam

Maciek

Opublikowano

Depozyt jak najbardziej. Ceny wymiana całych kół 80,- do 16” i powyżej 16”100,-Dobiorą Ci kole odważników do koloru felg

Niestety w Wawie nie mam kontaktu. Chociaż jak jest w Bydgoszczy to u Was jest sporo mobilnych.

Opublikowano

To w sumie spoko cena.

Ja płacę 80 za wymianę 21' i 80 za przechowanie ale sam muszę jeździć :roll: