Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, ze mam czerwone :) i ze jest nisko.... (zeby wjechac do garazu musze sobie deske pod prawe kola podlozyc :oops: ). Mam jakies niemieckie papiery, ale nie znam jezyka.

Mozna po kolorze powiedziec co to jest?

A moze ktos dla porownania poda ile ma cm od ziemi do np rantu blotnika z przodu i z tylu? Ktos na oryginalnym zawieszeniu w e36 coupe....

Opublikowano

Czerwone niezależnie od firmy są twarde i niskie.

Ja w coupe z fabrycznym M-technikiem mam z przodu i z tyłu między progiem a podłożem w okolicach miejsc na podnośnik po 16-17cm.

Opublikowano
Czerwone niezależnie od firmy są twarde i niskie.

Ja w coupe z fabrycznym M-technikiem mam z przodu i z tyłu między progiem a podłożem w okolicach miejsc na podnośnik po 16-17cm.

LOL a gdzie sa miejsca na podnosnik? :lol: :lol: :lol:

mozesz zmierzyc od ziemi do rantu blotnika?

Opublikowano

Pytasz poważnie?

Podnośnik wkładasz do otworów w progach. Teraz nie mam możliwości zmierzyć inaczej bo nie mam czym a to 16-17cm to mierzyłem jakiś czas temu i pamiętam.

Mierzysz między dolną krawędzią progu a np. betonem.

Opublikowano
Pytasz poważnie?

Podnośnik wkładasz do otworów w progach. Teraz nie mam możliwości zmierzyć inaczej bo nie mam czym a to 16-17cm to mierzyłem jakiś czas temu i pamiętam.

Mierzysz między dolną krawędzią progu a np. betonem.

no to mam z tylu 15cm

z przodu 12,5cm

:norty: :norty: :norty:

Opublikowano
Zakładając że mój M-technik ma przód i tył o ok. 3cm niżej od serii to u ciebie wygląda że tył jest -40 lub nawet -50 a przód to nawet nie chcę liczyć. W zimie będa problemiki...
Opublikowano

witam

czerwone twarde i najnizsze(sportowe)

zolte poltwarde i analogicznie tzw.polsportowe

niebieskie-standardowe

pozdrawiam p.s. wymiarow nieznam,moga one zalezec od wielkosci ogomienia.

Opublikowano
witam

czerwone twarde i najnizsze

no wlasnie dzisiaj sie przekonalem....

bylem na wymianie oleju i musialem czekac az sie kanal zwolni bo samochodu mi do gory nie mogli podniesc.... wjechac wjechalem ale nie bylo szans zeby podlozyli te gumy do podnoszenia :norty:

ciekawe jak ja bede opony zmienial :worried: