Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W końcu zakupiłem ponad 2 miesiące temu Bmw 92 335i mpak :) trafiłem na cała w ori bez rdzy czy tez szpachli naprawdę wisienka na torcie . Do zrobienia miałem skrzynie wymiana mechatroniki , gdyż poprzedni właściciel jeździł na sofcie xhp stare 3 jak wiemy wysoko bije biegi i strasznie agresywnie , jeździł bez wymiany oleju aż zaworki nie wstrzymały i lekko zaczął szarpać na wyższych biegach :/ ale udało się uratować co prawda 5k z kieszeni ubyło ale rewelacyjnie zmienia biegi na oryginalnym sofcie , mam zamiar wgrać xhp stage 2 aby wyżej bił lecz spokojniej niż 3 :) co do reszty dostałem faktur na 12 tysięcy nowe turbinki z zaworami , rozrząd wymieniony wszystkie filtry k&n powietrza wielokrotnego użytku , tarcze klocki Zimmerman , generalnie bolączki 335i wyeliminowane pompa wysokiego również sprawdzona . Program na lekko ponad 400 zrobiony oczywiście downpipe , intercooler , zrobiłem już środek wszystkie listwy w alcantara :) cały pakiet maxton , na dniach napisze więcej i dodam jakieś foto :)
  • 2 tygodnie później...