Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie jak w temacie od jakiegoś czasu wyskakuje mi błąd "parking light right failure".

Na początku pomimo błędu ringi świeciły dalej. Potem raz swiecily raz nie. Potem przestały całkiem świecić. Błąd wyskakuje caly czas i dotyczy 2 prawych ringów w moim e60 2006 przed lift.

Wstawić oryginalna żarówkę i czy q ogóle sie da? Czy musze kupic nowe markery do ringów żeby to dzialalo?

Lewe ringi świeca normalnie bardzo ładnie zero problemów.

Pytanie numer 2 mam komunikat "sos" z auta ktos wyciagnal telefon i nie ma go wcale po wciśnięciu sos auto dzwoni na numer 112 i normalnie dziala połączenie odbiera gosc mogę z nim rozmawiać itd. Jak wyłączyć ten komunikat sos???

To wszystko jakby ktoś miał link badz instrukcję jak te prawe ringi ugryźć to z góry dziękuję i jakie markery czy zarowki wybrać by nie było błędu nadal ringów i by podziałały chociaż z rok dwa.

b28nl6U.png
Opublikowano
Wstawiałem o takim indeksie HELLA 9DX159 419-001 w Inter Cars kupowana ponad 3 lata temu i dziła do dziś. Nie pamiętam czy we wszystkich lampach są takie same, mam biksenon.