Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ludzie, sprzedajcie te swoje padaki i dajcie innym spokój.

Co ma klimatyzacja 4 strefowa, kluczyk z wyświetlaczem, czy niestabilność do oceny że auto to padaka.

Ja sobie te wszystkie posiadane gadżety chwalę i mam do tego prawo.

A ja mam prawo nie chwalić wszystkiego na oślep. BMW miało i ma swoje mankamenty.

A żeby jeszcze bardziej wk...wić co niektórych dodam, że wziąłem sobie webasto, choć mam garaż i raczej z tego "gadżetu" nie korzystam.
nej

Spać dzisiaj nie będę mógł przez to webasto.

Opublikowano
Powinien być taki survey , Ile razy rocznie używasz tego a tego gadźetu który masz w samochodzie :) Ciekawe wyniki by były.
Opublikowano
Powiedzieć o podgrzewaniu tylnych stołków albo o 4strefowej klimie że są bezużyteczne może powiedzieć tylko ktoś nie posiadający dzieci kto nigdy nie jechał z tyłu 500 km pomimo że z przodu było miejsce ;)
Opublikowano
Jedynym minusem jest to ze dzieciaki sie bawią. Zbyt odległa od przodu nastawa powoduje wycie wentylatorów z tylu. Poza ekscesami dzieci to nigdy mi nie przeszkadzała tylna strefa. A czy warto? A czy 4 strefy nie są w którymś z pakietów?