Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Po zalaniu spalił mi się komputer. Czy jak wymienię na używany sterownik łącznie z cas i blokada to odpalę auto czy będę potrzebował to jeszcze zaprogramować. Czy w białymstoku ktoś ogarnia takie sprawy?
Opublikowano

Potrzebujesz tak zwany zestaw startowy, czyli sterownik silnika, cas i kluczyk. Jak chcesz żeby było jak fabryka to musisz zlecić komuś dopisanie zestawu do auta.

Ewentualnie mogę dopisać używany sterownik silnika.

Opublikowano
Tylko auto jest w Anglii. A tam ciężko z fachowcami żeby to zrobili. Dlatego podpowiedziano mi żeby kupić taki zestaw startowy i wszystko niby ma działać. Tylko czy napewno.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zapomnieliscie panowie o jednym, co z licznikiem? Raz, bedzie niezgodnosc i kropka na liczniku, dwa, po podlaczeniu moze sie okazac ze przebieg w cas jest wiekszy i taki zostanie przepisany do licznika. Tak sie tego nie robi. Wymienia sie samo dme i dopisuje do cas.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ej tam ej tam. 15lat jestem w uk. W kazdym miescie jest jakis warsztat "polski". :D