Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Road Map EUROPE EAST Next 2021-1

http://chomikuj.pl/oliverek69/BMW+Road+Map+(Navigacja)/Road+Map+EUROPE+EAST+Next+2021-1

Road Map EUROPE WEST Next 2021-1

http://chomikuj.pl/oliverek69/BMW+Road+Map+(Navigacja)/Road+Map+EUROPE+WEST+Next+2021-1

WEST

Pełne pokrycie :

Andora, Belgia, Niemcy, Niemcy, Finlandia, Francja, Grecja , Gibraltar, Wielka Brytania, Irlandia, Włochy, Chorwacja, Liechtenstein, Luksemburg, Monako, Niederlande, Norwegen, Sterreich, Polska, Portugalia, San Marino, Slowakische Republik , Slowenien, Hiszpania, Szwecja, Szwajcaria , Czech Republik, Węgry , Państwo Vatykan .

Tylko główna sieć dróg:

Albanien, Rosja , Bosnien i Herzegowina, Bulgarien, Estland, Lettland, Litauen, Mazedonien, Moldawien, Czarnogóra, Rumunia , Serbien, Turcja i Ukraina.

EAST:

Pełne pokrycie:

Belgien, Bułgaria , Niemcy, Estonia, Finlandia, Grecja, Włochy, Chorwacja, Liechtenstein, Lettland, Litauen, Luksemburg, Niederlande, Norwegen, Sterreich, Polska, San Marino, Slowacja, Slowenien, Szwecja, Szwajcaria , Czech Republik, Węgry , Państwo Vatykan , Rosja .

Tylko główna sieć dróg:

Albanien, Andora, Bosnien i Herzegowina, Francja, Gibraltar, Wielka Brytania, Irlandia, Mazedonien, Moldawien, Monako, Czarnogóra, Portugalia i Hiszpania.

Opublikowano

Witam

Ma ktoś może torrenta?

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg

Opublikowano
Czy ktoś ma wiedzę, kiedy będą te mapy dostępne drogą oficjalną poprzez BMW Download Manager?
  • Moderatorzy
Opublikowano
Nie. Wszystko jest tu w dziale.
Opublikowano

Czy mogę prosić o pomoc, czemu po włożeniu pena do usb w schowku jest brak reakcji na ekranie?

Mapy ściągnięte, rozpakowane - 5 folderów + 3 pliki.

Obecnie mam mapę 2018-2 wersja 401173.2.12 - zabieg przeprowadzany jeszcze na 3 pendrivach.

Z góry dzięki!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To teraz jeszcze raz przeczytaj, tam gdzie sprawdzałeś jaka masz wersję mapy. co tam jest napisane, bo jestem przekonany że mapa PREMIUM, a ty ściągnąłeś NEXT. Jeśli masz PREMIUM to tylko PREMIUM wgrasz. Najnowsza PREMIUM jest z roku 2020-2.

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=91&t=364232

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

próbowałem zainstalować 2021-1 i pojawiły mi się problemy:

1. podaje mi komunikat, że "USB nie zawiera bardziej aktualnych danych " ( mimo, że w aucie mam 2020-2 ) :shock:

2. mogę wybrać "czy mimo to rozpocząć aktualizację ?" - wtedy prosi o podłączenie urządzenia USB 1 ..... ( a na pendrivie jest komplet )

kupiłem nawet nowego USB - jeden duży, a cały czas to samo ...

ma ktoś jakiś pomysł ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Cześć,

próbowałem zainstalować 2021-1 i pojawiły mi się problemy:

1. podaje mi komunikat, że "USB nie zawiera bardziej aktualnych danych " ( mimo, że w aucie mam 2020-2 ) :shock:

2. mogę wybrać "czy mimo to rozpocząć aktualizację ?" - wtedy prosi o podłączenie urządzenia USB 1 ..... ( a na pendrivie jest komplet )

kupiłem nawet nowego USB - jeden duży, a cały czas to samo ...

ma ktoś jakiś pomysł ?

Cześć,

nareszcie aktualizacja poszła, ale okazało się, że to instalka BMW miała jakiś problem - dzwoniłem do BMW i po 18.12 pojawiła się poprawiona wersja i teraz poszło do końca :cool2:

Opublikowano
Witajcie jestem świeży w temacie i mam pytanie aktualizacja map przebiegła pomyślnie navi działa ale nie pokazuję jakie są obecne mapy chodzi o wersję 2021. Wcześniej pokazywalo dodam że były USA. Moje Navi To cic pro
  • Moderatorzy
Opublikowano
To pojawia się dopiero jakiś czas po instalacji, odczekaj trochę.
  • Moderatorzy
Opublikowano
I odczekaj też chwilę po uruchomieniu systemu, CIC nie należy do demonów prędkości.
  • 3 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ma ktoś EUROPĘ WEST NEXT 2021/1 na MEGA ?

W innym temacie są te mapy , ale niestety Torrent .

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano

Witam, będę aktualizował mapę next w F25 nbt, w dokumentacji auta posiadam oryginalny kwit BMW na którym widnieje kod FSC przypisany do vin auta, ponadto wykupiłem historię pojazdu gdzie jest wzmianka, że: "kod aktywacyjny ważny w przypadku map nawigacji wydanych do 2021-06-30" oraz "najnowsza mapa nawigacji dostępna w abonamencie - Road Map EUROPE WEST Next2021-1_Road Map EUROPE EAST Next2021-1". Próbowałem w BMW ConnectedDrive dodać vin auta i później pobrać poprzez BMWDownloadManager, ale niestety wyrzuca mój vin i nie da rady pobrać mapy.

Czy w związku z tym posiadany przeze mnie kod FSC zadziała z mapą pobraną z pierwszego postu, czy trzeba generować nowy?

• Moderatorzy
Opublikowano

Pobierz mapy z forum i zainstaluj

Jeśli nie możesz dopisać auta w ConnectedDrive to podjedź do ASO i wypełnij zlecenie na przypisanie auta.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie szanowne grono liczę na pomoc z waszej strony dla początkującego kolegi mianowicie podczas próby wgrania map (BMWF34) wyskakuje mi komunikat

"Dane nawigacji w samochodzie sa niekompletne/zostaly zmienione. Niezbedna kontrola w serwisie" i co dalej

tomuus

• Moderatorzy
Opublikowano
Problem z plikami na penie, załaduj ponownie.