Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja trzecia z kolei seria trzecia, z założenia miało to być 330i Msport w rozsądnej cenie :D

Wyposażenie dodatkowe:

Szyby przednie o zwiększonej izolacji akustycznej

Pakiet dodatkowych funkcji lusterek

Reflektory LED o rozszerzonym zakresie

Asystent świateł drogowych

Zestaw głośnikowy HiFi

Spojler tylny M

18" aluminiowe obręcze M Double-spoke 790 Bicolor

Sportowa automatyczna skrzynia biegów z łopatkami zmiany biegów

Zmienny, sportowy układ kierowniczy

Sportowy układ hamulcowy M czerwony

Lusterko wsteczne przyciemniane automatycznie

Sportowe fotele przednie

Pakiet dodatkowych schowków

Listwy ozdobne Aluminium Tetragon

Oświetlenie ambientowe

Klimatyzacja automatyczna

Diodowe reflektory przeciwmgielne

Asystent parkowania z kamerą cofania

Zawieszenie sportowe M

Kierownica sportowa M, skórzana

Pakiet aerodynamiczny M

Obramowania BMW Individual Shadow Line czarne na wysoki połysk

Podsufitka BMW Individual Anthracite

3FtcJ3i.jpg

Vj5AbCA.jpg

0KCPM58.jpg

hD7VJ4e.jpg

7ij3xcT.jpg

Opublikowano
Widzę, że podobnie oszczędzane jak u mnie, bo bez podgrzewanych foteli i bez navi, ale za to Ty pięknie poleciałeś z silnikiem :) Kurcze, no nie wiem czy lubisz isc za tlumem, czy wolisz indywidualnie, ale tak samo jak mega zle stebrny grill wygladal na moim portimao, tak samo tutaj i fajnie byloby go zmienic na czarny :)
Opublikowano (edytowane)
Widzę, że podobnie oszczędzane jak u mnie, bo bez podgrzewanych foteli i bez navi, ale za to Ty pięknie poleciałeś z silnikiem :) Kurcze, no nie wiem czy lubisz isc za tlumem, czy wolisz indywidualnie, ale tak samo jak mega zle stebrny grill wygladal na moim portimao, tak samo tutaj i fajnie byloby go zmienic na czarny :)

Podgrzewane fotele miałem w e90 i nie używałem - klimat mamy ciepły, auto stoi w garażu, opcja bez sensu.

Nawigację mam w f30 - przy Google Maps to jest średniowiecze i nie używałem, ale brakuje CarPlay, który Kia daje w standardzie :cry2:

Czarny grill podoba mi się jedynie z karbonowym spoilerem, najlepiej wspartym oklejeniem mperformace. Niestety to średnio pasuje do felg 18 i jak dla mnie przy daily jest trochę zbyt krzykliwe.

BTW w kontekście oszczędzania, na jeździe próbnej miałem 320i xdrive bez rozszerzonych ledów, bez wirtualnych zegarów skonfigurowane katalogowo w podobnej cenie, jak moja 330i.

Edytowane przez Kamil_89
Opublikowano

W kontekście oszczędzania nie pisałem tego złośliwie, bo sam jestem zdania, że auto konfigurujemy dla siebie, a nie dla przyszłego nabywcy. Podobnie jak Ty nie używam w ogóle nawigacji w samochodach poza yanosikiem, a ogrzewanie foteli jest niezdrowe dla jajek (choć u mnie brak podgrzewania był pomysłem żonki). Co do czarnego grilla to oczywiście ma się podobać Tobie, ale u mnie po zmianie ze srebrnego, mimo 18stek, dało mega kopa na plus dla wyglądu autka.

Udanego użytkowania, szerokości i przyczepności (wtedy kiedy jest potrzebna) ;)

• Moderatorzy
Opublikowano

Świetny, rozsądny konfig, brawo! Szczególnie za ośkę :twisted:

Oni tam dobrze wiedzą że gdyby w podstawie był carplay to nikt by już złotówki nie dopłacić do fabrycznej navi :x

Opublikowano
Świetny, rozsądny konfig, brawo! Szczególnie za ośkę :twisted:

Oni tam dobrze wiedzą że gdyby w podstawie był carplay to nikt by już złotówki nie dopłacić do fabrycznej navi :x

O CarPlay to samo powiedział handlowiec, jak już był przekonany, ze tej nasi o tak nie zamówię :D w grę wchodziła tylko ośka

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gratuluję auta, lepiej było dołożyć do 330i niż pchać się w 320i i kupić navi, ja teraz wziąłem bo f30 bez x i bez navi czyli moja to połowa chętnych przez to odrzuciła...
male-bmw-2.png
Opublikowano
Gratuluję auta, lepiej było dołożyć do 330i niż pchać się w 320i i kupić navi, ja teraz wziąłem bo f30 bez x i bez navi czyli moja to połowa chętnych przez to odrzuciła...

Dokładnie taką logiką się kierowałem, zwłaszcza po bluzgach na navi w f30 z którą do jeziora można wjechać

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ten biały kolor aż prosi o czarne nerki i ewentualnie carbonowy spojler na klapę. Daily tu w niczym nie przeszkadza.
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Dokładnie taką logiką się kierowałem, zwłaszcza po bluzgach na navi w f30 z którą do jeziora można wjechać

odnośnie g20 -jak nie ma NAVI, to jaką funkjonalność ma display?

http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg
Opublikowano

Obsługa multimediów, ustawienia pojazdu, dane komputera pokładowego, pogoda, książka telefoniczna

Opublikowano