Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pacjent BMW 530i e60 2004 rok

po raz kolejny padł mi moduł CCC. W związku z tym że jest to samochód roboczy postanowiłem zamontować radio Business oraz mały wyświetlacz które zalegało mi w garażu.

W ncs-ie dodałem kod wyposażenia $606 oraz usunąłem kod $609, dopisałem kod wyposażenia w CAS oraz zakodowałem go pustym manem (tak samo DSC oraz KMB) zarówno poprzez CAS jak i LMA.

efekt jest taki że wyświetlacz wyświetla wszystko do góry nogami a w menu klimatyzacji nie ma możliwości sterowania nadmuchami (posiada klimatronik) czy też regulacją grzania foteli.

Podpowie ktoś co jeszcze muszę zrobić aby wszystko wróciło do normy? Nie znalazłem na forum podobnego tematu z informacją o zmianie Proffesional na Business, zazwyczaj wykonywany jest odwrotny zabieg

Z góry bardzo dziękuje za pomoc

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zamontowałeś radio Business czy radio z nawigacją Business ?

Kodowałeś pustym MANNem radio ?

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"