Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

Wywal te śruby zabezpieczające kup normalne starego typu wieloklin.

Mi już 3 osoby odradzały to dziadostwo.

Opublikowano
Wywal te śruby zabezpieczające kup normalne starego typu wieloklin.

Mi już 3 osoby odradzały to dziadostwo.

Wieloklin miałem w X3 E83 i też się obrobił.Koniczynka jest 100 razy lepsza

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Moderatorzy
Opublikowano

W życiu, 3 zakłady oponiarskie i wszędzie to samo słyszałem, bo sam kupowałem nowy komplet do siebie.

Nie kupuj pan motylkowego.

Opublikowano
znalazlem w necie za 100pln klucz, jedynie wystarczy podac zdj zlodziejki ale najbardziej zastanawia mnie jakos tego klucza... zeby nie rozwalil sie przy 1 szpilce
Opublikowano

A mnie zastanawia po co kupować w necie za 100pln jak można mieć oryginał z serwisu za połowę tej ceny?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
A mnie zastanawia po co kupować w necie za 100pln jak można mieć oryginał z serwisu za połowę tej ceny?

Jak wiele rzeczy - trzeba zawsze sprawdzać :)

Nie rozumiem, tych koniczynek i innych - przecież Ci co kradną na pewno są na taką ewentualność przygotowani. To nie jest okazyjna kradzież, tylko przychodzą z lewarkiem/cegłami, czy jeszcze innymi akcesoriami. A właściwie nawet nie przychodzą, bo ciężko wziąć pod pachę 4 koła.

Opublikowano
Byłem w BMW i okazuję sie że tych nowych złodziejek w kształcie koniczynki nie da sie dokupic. Jedynie cały zestaw ze śrubami za 280zl..
Opublikowano
Ja złodziejkę koniczynkę wymieniłem na wieloklin taki miałem taki w e91 ten się u mnie super sprawdzał, koniczyna była u mnie wyrobiona na śrubach i złodziejka lubiła się zaciąć taż że ciężko było ją wyjąć.
Opublikowano

dzwonilem do ASO i koszt okolo 150-180zl i jeszcze podjechac zeby wiedziec jaka,tydzien oczekiwania;

zamowilem za 100 z neta,czekam jak przyjdzie

Opublikowano
dzwonilem do ASO i koszt okolo 150-180zl i jeszcze podjechac zeby wiedziec jaka,tydzien oczekiwania;

zamowilem za 100 z neta,czekam jak przyjdzie

skąd zamówiłeś?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
z alledrogo,tylko ze... odkrecilem tym kluczem 2 zlodziejki,3 juz nie chciala isc i zaraz sie klucz wyebal ... odkrecalem recznie zeby nie bylo