Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Co bedzie potrzebne by sie pozbyc tych Systemow. Chce przerobic na normalna maglownice i zwykle stabilizatory. Moze wpadnie gwint.

Czy jest ktos w stanie pomoc i podac co bedzie dokladnie potrzebne do przerobki.

Pozdrawiam

Opublikowano
Jak chcesz zrobic to profesjonalnie to koszt przewyzszy wartosc twojego auta, nie zdajesz sobie sprawy ze musialbys zmienic 50% samochodu.. pompa wspomagania, kilometry wiązek i przewodów hydraulicznych, maglownica, blok zaworowy, pompa abs, moduly dynamic I as.. zmiany w systemie I kodowanie, dekodowanie I jeszcze cos sie wysra w trakcie.. przerobka profesjonalna na uzywanych czesciach przewyzszy zakup drugiej e60..
Opublikowano
a ja prawie kuoilem e61 lci full opcja kilka miesięcy temu... tak sie zastanawiałem wtedy coś podejzanie niska cena byla... wiadomo dlaczego... dziś sie nawet cieszę że jej nie wziąłem.
Jack_Strong-
Opublikowano

A ja mam auto z 2006 roku z obydwoma SPRAWNYMI

systemami i wszystko działa wyśmienicie.

Miałem okazje prowadzić E60 bez DD i AS nieporównywalnie

gorszy komfort prowadzenia szczególnie na zakrętach a to

zasługa DD a możliwość manewrowania na postoju i sztywność

kierownicy przy dużych prędkościach to zasługa systemu AS.