Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.Mam pytanie ,chce wymienić filtr a w zasadzie filtry w mojej piąteczce e39 523 mam chyba oryginalne filtry z plastikowymi obwódkami nowe które kupiłem z firmy mann filter mają dookola miękką gąbkę czy to nie przeszkada i czy będą pasować.Dzięki
Opublikowano
chodzi wam o te filtry co sa sa pod maska ,tzw filtry przeciwpylkowe?jesli tak to mozna kupic zamiennik za 35 zl. ja kupilem i nie odczuwam roznicy
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
no własnie ja mam ten sam problem kupielm autko i sa tam dwa filtry tylko zabrudzone ostro, jaksie domyslam nie mozna tego czyscic ani pac :mrgreen: , tez mam oryginaly w plastkowych objemkach, mozna wsadzic zamienniki??? podajcie moze jakies namiary na allegro czy lepiej kupic w aso
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ten brud to moze byc po prostu filtr weglowy, ktory kiedy nawet jest nowy, to wyglada na zabrudzony

ja kupilem jakies wloskie zamienniki weglowe za ok. 80 zl, z tego co gdzies czytalem, filtr weglowy powinien nie dopuszczac smrodow do kabiny (tak to ma dzialac?), te niestety dopuszczaja, bez sensu doplacac za wegiel, kiedy i tak to nie dziala, nastepnym razem kupie oryginal i zobacze czy jest roznica, orygnial 160-200 zl

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
110 zl za 2 sztuki, info ze strony filtron.pl

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
Dzieki panowie, a odnośnie tego rudu, one z "wierzchu" są białe od spodu są czarne i brudne niby. Uważacie że lepiej kupić normalny filtrona i olać te że powinien być węglowy? Czy to nie zaszkodzi całemu układowi klimy i nawiewów?
Opublikowano
Ja teraz kupiłem MannFilter i się zawiodłem ,gdyż przepuszczają smrody z tirów ,czy autobusów . Ostatnio miałem z ASO (nie wiem jakiej firmy) i o wiele lepiej oczyszczały powietrze .
Opublikowano
160 zł za dwa

To ja za komplet filtrona:

olej, powietrze, paliwo, filtry kabinowe klimy dalem 199 z przesylka ;)

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano
Filtron K1015- w intercarsie po 62,92 do e36 1600 cm3, do 1900 nie ma!

Tomek

Marzenia się spełniają...

• 2 tygodnie później...