Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jesli chodzi o mój przypadek to tak , zostały wymienione 4 pierścienie, planowana głowica i okazało się ze jeden wtrysk leje do tego oczywiście wcześniej została zregenerowana turbina i wymieniona odma . Jutro odbieram aż się boje ile powie mi za to wszystko mechanik. Mam nadzieje ze teraz wszystko będzie śmigać jak należy

Mnie taka opcje wycenili na 5-7tys wiec przy aucie wartym 25tys dałem spokój i wolałem kupić używany słupek z gwarancja

Opublikowano
Nie znam się za bardzo ale jeśli tak wyglada to u Ciebie to może problem tkwi w turbinie?

Może zamówiliśmy wkład turbo orginal Mitsubishi wcześniej był kupiony jakiś chiński paść everon czy coś takiego. Zobaczymy jak przyjdzie.

Ale wiecie co jest ciekawe na maszynach w dwóch serwisach turbo ten chiński wkład jest szczelny a na moim silniku już nie bo wali olejem raz w dolot raz w wydech... Co wy na torze

Opublikowano
Moja beemka odebrana wczoraj . Wymienione zostały pierścienie, zregenerowana turbina , odma, głowica była planowana do tego filtry oleje , Noi panewki . Skasowano mnie za to 3800 . Na szczęście to troszkę po znajomosci . Bo pewnie było by więcej . Teraz chodzi idealnie . Na razie ja docieram