Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wlasnie dostałam numer VIN, auto poszło do produkcji. Żadnych zniżek z powodu braku podparcia nie przewidują.

Moje ma niby status "w produkcji", a numeru VIN jeszcze podobno nie ma.

Opublikowano
Wlasnie dostałam numer VIN, auto poszło do produkcji. Żadnych zniżek z powodu braku podparcia nie przewidują.

Ja zamawiałam moje w połowie lutego, wiec nawet szybko sie uwinęli. Obiecali ci dużą nawigację chociaż? Ty juz chyba dość długo czekasz na swoje auto?

Opublikowano

Ja zamawiałam moje w połowie lutego, wiec nawet szybko sie uwinęli. Obiecali ci dużą nawigację chociaż? Ty juz chyba dość długo czekasz na swoje auto?

Zamawiałem 31.12.2020. Termin w umowie 28.03.2021. Podobno obostrzenia mnie nie dotyczą i ma się wyprodukować zgodnie z zamówieniem. A jak będzie to się pewnie wkrótce przekonam.

Opublikowano
Ja zamówiłem 27 lutego termin w umowie do końca czerwca i diler twierdzi że odbiór na czerwiec zobaczymy...
Opublikowano
U mnie zamówienie 18 grudnia, pierwotna produkcja koniec lutego/początek marca. Dzisiaj dostałem telefon, że samochód będzie wyprodukowany 12 kwietnia i odbiór pod koniec miesiąca. Może teraz obędzie się bez kolejnej zmiany terminu :shock:
Opublikowano
Zakładam że nie ma reguły - ale jak długo czekaliście na określenie daty produkcji od momentu złożenia zamówienia (i opłaty zaliczki) ?
Opublikowano
Ja sie dowiedzialam w ciagu kilku dni od zlozenia zamowienia, i ta data okazala sie prawdziwa (mam nadzieje, bo ma sie wyprodukowac w przyszlym tygodniu).
Opublikowano
Zakładam że nie ma reguły - ale jak długo czekaliście na określenie daty produkcji od momentu złożenia zamówienia (i opłaty zaliczki) ?

Ja się wczoraj dowiedziałem, ze auto za tydzień we wtorek ma zjechać z taśmy produkcyjnej. Czekałem 5 (pięć) miesięcy... :duh: :mad2:

Opublikowano

Ja się wczoraj dowiedziałem, ze auto za tydzień we wtorek ma zjechać z taśmy produkcyjnej. Czekałem 5 (pięć) miesięcy... :duh: :mad2:

To naprawde dlugo, podziwiam Twoja cierpliwosc.. Ja zamawialam w polowie lutego, wiec tylko 5 tygodni temu.

Opublikowano
Ja na poczatku stycznia, podobno juz wyprodukowane

Wiesz juz, kiedy odbior? Dostales numer VIN?

Opublikowano

Moje G20 sie właśnie wyprodukowało w piątek, wiec za pare tygodni odbiór :) Bez lędźwi u pasażera niestety, bo S48Z obecny..

Reszta tak, jak zamówiłam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moje G20 sie właśnie wyprodukowało w piątek, wiec za pare tygodni odbiór :) Bez lędźwi u pasażera niestety, bo S48Z obecny..

Szybko nawet bardzo pewnie dealer miał wolny slot.

Opublikowano

Szybko nawet bardzo pewnie dealer miał wolny slot.

Bez slotu, a opoznienie o tydzien i tak bylo. Na 7er czekalam jeszcze krocej, wiec w sumie to tak bardzo sie nie zdziwilam ze tak szybko poszlo.

Opublikowano
Penna a jakie miałeś zegary w konfigu ?

Zamowilam Live Cockpit Pro w pakiecie Business Plus.

Opublikowano

Orientuje się ktoś jak długo trwa moment od produkcji do dostarczenia auto do salonu? Czy to są dni czy raczej tygodnie oczekiwania?

Opublikowano

Orientuje się ktoś jak długo trwa moment od produkcji do dostarczenia auto do salonu? Czy to są dni czy raczej tygodnie oczekiwania?

Moje przyjdzie po Swietach miedzy 5-11.04. wiec kolo 2 tygodni czekania.