Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ,kilka dni temu zmienilem autko,z e71, na f16 ,jezdze,testuje jak zawsze pozmianie super czas mnostwo pytan ,ale teraz zapytam o karte sim,czy jest gdzies miejsce na to?Kupilem auto w powaznej firmie ,niby service jakies 3000km wczesniej,ale zawsze wymieniam olej i filtry,wiec ciekawe czy moge wlac ten olej ktory lalem do poprzedniej x 6tki ,jaki i do dwoch x5tek ktorymi jezdzilem wczesniej 5w40 wczesniej Millers,ale firma w ktorej kupowalem niesprowadxa i zaleca Rowe 5w40,silnik diesel 30d dzieki za ewentualna pomoc pozdrawiam
Opublikowano

karta sim jest wbudowana w TCU w podsufitce, jest w/g BMW niewymienna.

Co do oleju to ja uzywam RAVENOL VMP 5W30 CleanSynto USVO i sobie chwale

Opublikowano
dzieki,chodzilo mi bardziej o specyfikacje mam takiego dostawce (taka rodzinna firma entuzjastow sportowych) oleje sprowadzaja bezposrednio od producenta,Milersa zaprzestali niepytaken dlaczego,tzn.niesprowadzaja tego ktorego uzywalem,kilka maja ale to raczej wyczynowe ,wleje tego co poprzednio ,tez jestem zadowolony ,pozdrawism