Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, na wlaczonej klimatyzacji praca silnika jest nie rowna widac to na filmiku moze mi ktos wyjasnic co bedzie do wymiany? Sprezarka klimatyzacji po woli klęka?
Opublikowano

Walcze sa tym samym problemem. Sprezarka klimy zmieniona i niewiele sie zmienilo choc miala luzy na kole.

*U mnie po odpaleniu rano bez zalaczonej klimy slychac ciszej i jak sie zagrzeje mocniej wycisza sie. Wlaczenie klimy poteguje dzwiek i jest mniej wiecej tak jak na twoim filmie - tez jak sie mocniej nagrzeje auto lekko sie wysisza, ale dalej cos rzezi

Wyglada na kolo pasowe. Moje bedzie zmieniane na dniach i zobaczymy.

Opublikowano

Korekcje wtrysków sprawdzone ?

Stuka koło pasowe prawdopodobnie.

Spróbujcie odpiąć egr mam ten sam problem, jeden wtrysk kuleje, na 90% zawiesza się i gdy się zawiesi to korekta jest + czy tam - 2,5 nie pamietam i zaczyna falować. Wtrysk zamówiłem wymienię to dam znać

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Koło pasowe mialem wymieniane w grudniu 2019 wyglada wporzadku, nie wiem czy parownik klimatyzacji cos z tym nie ma wspolnego bo podejrzewam ze mam zepsuty ze zgledu na bialy pyl z nawiewu, jest to prawdoodobnie utleniajacy sie aluminium, masakra juz zdazylem wymienic pp drodze wentylator chlodnicy bo mialem wrazenie ze to jest spowodowane nie rowna peaca wlasnie wentylatora ale jwdnak to nie to ma ktos jakies pomysly jeszcze?