Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich. :D jestem nowym. Mam do was parę pytań i poszukuję pomocy. Posiadam e87 116i 2004rok.

Troszke zmieniłem ja od dnia zakupu. Ps. Jak wstawić fotki. Mam takie pytania do was.

1. Nie mam podgrzewanych lusterek. Chciałem się podpiąć pod tylnia szybę ale się włączały razem z szyba. Szyba działa ale jak sprawdziłem z kostek od kabli od szyby to miernik nur pokazuje nic. Rozumiem że od szyby są pod osłona plastikową. Jeden jednej storny i drugi drugiej. Czarny i taki jasny brąz. Jak sprawdzić napięcie?

2.czy odma w silniku N45b16 jest zintegrowana z pokrywą zaworów i czy jest wymienna?

3.jak. Ręcznie odmulić nagrzewnice,część nagrzewnicy mam chyba zamulona bo od storny pasażera słabo idzie ciepłe powietrze a od kierowcy jest ok. To będzie wina nagrzewnicy? Pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Lusterka są niezależnie sterowane jeśli chodzi o ogrzewanie . Decyduje o tym temperatura zewnętrzna i się same włączą . Jeśli chodzi o ogrzewanie to jaką wersję klimatyzacji masz ? Ręczną , automatyczną 2 strefową ? Czasem to jest wina nagrzewnicy , czasem klapki w rozdzielaczu .