Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Widoczność tylko dla zalogowanych raczej nic nie zmieni bo można to zrobić w minutę. Może wrzutka tego pliku na jakiś serwer a hasło tylko na pw?

Zmieni. M.in. przez jawność konto na NewTis.info zostało usunięte. Skoro BMW potrafiło przyczepić się do bezpłatnej strony NewTis to nie wiesz czy to oni nie działają na szkodę, aby nie było dostępu do AOS.

Do ASAP kiedyś sami udostępnili dostęp. Do ETK z AOS nadal tego nie zrobili, gdzie podobnie jak ja, mogą wyłączać konkretne funkcję na portalu(sam mam dostęp do większej ilości funkcji niż tylko dostęp do ETK online).

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Twoje konto użytkownika jest zablokowane, ponieważ za często wprowadzono błędne hasło. Proszę przeprowadzić reset hasła.

Można prosić o zresetowanie i podanie nowego hasła?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej,

Prośba o reset hasła, jestem właśnie na etapie zakupu f10 i szukałem czegoś do rozkodowania vinu, kolega z nieba mi spadł. Wysyłam dobre piwo kurierem jak zresetujesz ;)

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Z racji, że administracja olała moje prośby odnośnie umożliwienia załączenia niewielkich plików, w celu dodania danych logowania w pliku tekstowym, a nie jawnie to zrobimy inaczej(a widząc ile botów działa to utwierdzam się, że mam rację)

Hasło zostało zresetowane. Dostęp znowu jest możliwy, ale nie na starym haśle. Zostało ustanowione nowo, poniekąd wynikające z nowych wymagań portalu(trochę kretyńsko działa silnik, ale to już mniej istotne).

Hasło udostępniam na pw. Otrzymają je osoby, które mają napisane minimum pięćdziesiąt postów(widząc kto najbardziej domaga się resetu hasła to jest to dobry pomysł)

• Moderatorzy
Opublikowano

Instrukcja od Cursora jest prosta.

Temat zamykam aby nie kasować codziennie kilkunastu postów od botów.

Otworzę go na życzenie Cursora w każdej chwili.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.