Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu widzę że moje xenony coraz słabiej świecą. Rok temu w sierpniu zamieniłem żarniki bodajże na 6000k d2s. Czy to już problem odbłyśnika czy jednak nieoryginalnego żarnika ?

Jak macie jakieś alternatywy na mocne i ładne światło to proszę dajcie nazwę żarników

Pozdrawiam

Opublikowano
Możliwe, że soczewki po tylu latach będą wymagać regeneracji albo wymiany.

też o tym pomyślałem szukam miejsca gdzie się tym zajmują i podjadę tam, tylko jest pytanie czy np gdy kupiłbym żarniki te 150+ power to byłaby jakaś porpawa ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
kup GE 4300k i tyle . Mijania super a dłgie ( bixenon ) to od czego nie odbijało się ( znaki drogowe ) to mnie wstecznie potrafiło oślepić . oczywiście u mnie oba lustra jak nowe , wyczyszczone plus soczewka umyta . mieni to się jak w salonowym nowym .
Opublikowano
kup GE 4300k i tyle . Mijania super a dłgie ( bixenon ) to od czego nie odbijało się ( znaki drogowe ) to mnie wstecznie potrafiło oślepić . oczywiście u mnie oba lustra jak nowe , wyczyszczone plus soczewka umyta . mieni to się jak w salonowym nowym .

Podeslesz mi link ? Bede wdzięczny