Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam ogromny problem, a kokretniej wyprałem sobie w mojej e65 4.5li tapicerke w bagażniku pianką do prania no i super extra. Hydro klapa sie ładnie zamkneła po jakis 30 minutach wruciłem do auta po telefon otwieram drzwi zamykam domykanie nie działa , sprawdzam reszte nie działa , wkładam kluczyk i już go wyjąć nie mogę auto nie odpala , hydro klapa też już się nie otwiera mryga tak nie nieregularnie lapka na awaryjkach, nie działa dosłownie wszystko. Prosze was o pomoc, sugestię co ja tam mogłem na wyprawiać. ( zachciało się prać tapicerke )

Opublikowano
Zanim dokończysz dzieła zniszczenie skontaktuj się ze specjalistą w celu ustalenia terminu odnalezienia i usunięcia usterki. Nie wiem jak musiał byś zalać tapicerkę żeby jakiekolwiek moduł zalać od prądu a zwłaszcza Power Module. Pechowo zdechł aku pewnie :)
  • Moderatorzy
Opublikowano
Może klapa była otwarta zbyt długo, a aku na wyczerpaniu, oświetlenie się pali i zdechł...
Opublikowano
Pryskałem troche pianką aku jest 2 tygodniowy nowy. Możliwe jest to że jak zamknołem bagażnik to tam sie nagromadziła wilgoć, i coś się stało ?
Opublikowano
Podłączyłem ja pod prostownik ładuje ją powoli bo aku ma 10.35 w poniedziałek umowie się do serwisu trudno.