Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aluminiowe progi drzwiowe czy można na nich stawać czy jest to tylko taka dodatkowa dekoracja jak mi to dzisiaj powiedział handlowiec

W swojej Honda CRV mam takie progi i zawsze z nich korzystałem żeby zapakować narty do boxu dachowego.

Jak dla mnie bardzo przydatna rzecz nie musiałem stawać na progi drzwiowe albo wozić rozkładany stolik żeby zapakować box dachowy.

Poza tym mnie osobiście bardzo się podobają SUV z progami drzwiowymi.

Może ma ktoś X5 z takim progami i wrzuciłby zdjęcia. Chyba tylko raz i to już dawno widziałem X5 z progami drzwiowymi

BTW tylko na początku brudziłem sobie spodnie potem nauczyłem się wysiadać i akurat to nie jest dla mnie problem.

Opublikowano

W x5 bez progów będziesz brudzić spodnie :)

Nie wyobrażam sobie x5 z progami dodatkowymi i wysiadania z tego a mam 194cm wzrostu.

Opublikowano
W x5 bez progów będziesz brudzić spodnie :)

Nie wyobrażam sobie x5 z progami dodatkowymi i wysiadania z tego a mam 194cm wzrostu.

Możesz mieć rację.

Bez progów będę brudził spodnie.

Ale... z progami już nie bo będę widział dodatkowa przeszkodę którą muszę ominąć :mrgreen:

Myślę że tak to działa na ludzkie zmysły

Mercedes GLE i GLS też mają fajne progi drzwiowe jak by co