Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka świeżych fotek :cool2: Dziś zdałem sobie sprawę, że 90% moich zdjęć jest w tym samym miejscu, chyba trzeba byłoby odmienić scenerię :mrgreen:

Co do czujników, to 1 wymieniłem na oem bmw, drugi po ciężkich bojach wykręciłem i wyczyściłem - póki co brak błędów.

Zamontowałem ostatnio dokładki progów oraz takie małe splitterki pod tylny zderzak. Wiem, że większości może się to nie spodobać, ale mi siadło. Auto się optycznie poszerzyło i obniżyło. Miałem dziś okazję widzieć swoje auto podczas jazdy, no jestem ponownie zakochany, jak to auto wygląda :twisted:

Coraz częściej myślę o upragnionym R6 o czym już wspominałem. Bardzo możliwe, że w przeciągu miesiąca/dwóch będę myślał o sprzedaży, tak więc jak byłby ktoś zainteresowany to zapraszam do rozmów.

Powoli przymierzam się do wymiany oleju i filtrów, od ostatniej wymiany stuknęło 8k.

52006274790_d71642a1e5_b.jpg

52005753281_6f3a8993e6_b.jpg

52004735637_bb52180ee2_b.jpg

52004735647_a1b3a425cd_b.jpg

52005817268_b5f157d140_b.jpg

Brewki na lampach także póki co zostają, spodobały mi się. Zostaje wymiana przednich splitterów na czarne i polakierowanie lotki (możliwe że już w ten weekend).

Po powiększeniu zdjęcia jest lepsza jakość.

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Coraz częściej myślę o upragnionym R6 o czym już wspominałem. Bardzo możliwe, że w przeciągu miesiąca/dwóch będę myślał o sprzedaży, tak więc jak byłby ktoś zainteresowany to zapraszam do rozmów.

I znów zabawa od nowa z tuningiem xD

Nie wiem jaki masz budżet, ale zobacz sobie M2. Ja jak coś swojej nie sprzedaje, 6 rok już trzymam i jedyne na co bym wymienił, to na M2CS.

Opublikowano

I znów zabawa od nowa z tuningiem xD

Nie wiem jaki masz budżet, ale zobacz sobie M2. Ja jak coś swojej nie sprzedaje, 6 rok już trzymam i jedyne na co bym wymienił, to na M2CS.

No pewnie jakieś dokładeczki wlecą, aby nowe auto się podobało :lol:

Przeglądam ostatnio coraz częściej właśnie M2, trochę droższa niż 435/440, ale to jednak M :cool2:

• 1 miesiąc temu...