Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z moim e60, kupiłem je w stanach, okazało się że nie było modułu cas, osoba która je kupiła wsadziła tam moduł od diesla i samochód normalnie odpala, jeździ, ale przy odpalaniu pali się na desce kluczyk i auto nie otwiera się z pilota, przy okazji nie działają czujniki cofania chociaż nie wiem czy to będzzie miało coś wspólnego, co myślicie, ja się zbytnio nie znam na elektronice może będzie ktoś kto pomoże
Opublikowano
Sedan, wrzucę chętnie tylko w poniedziałek bo auto stoi u mechanika, ale na fisie zapala się kluczyk i w nawi też coś pisze. Dopowiem jeszcze ze auto nie ma nocy kręci się do 4 tys tylko ale to też raczej nic wspólnego
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pytanie co za cas i dme został wsadzony.

Bez kompa ciężko coś powiedzieć

To że nie ma mocy może mieć też coś z tym wspólnego jeśli soft nie pasuje do twojego auta

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Da się ISN przepisać w jedną lub drugą stronę(kody immo).

Bez diagnostyki komputerowej ciężko określić co zostało zrobione.

Błąd kluczyka na desce to może być informacja o rozładowanej baterii w kluczyku, to też może być powód, że centralny z pilota nie działa

Opublikowano
Jest błąd na desce, plus sygnał dźwiękowy od razu po włożeniu kluczyka do stacyjki, mówisz że mógł ktoś zakodować zamiast casa do kompa to ma odwrót? Jeszcze wiem ze cas ma inne numery niż miał oryginał ale to chyba da się zaprogramować, jutro będę prsy aucie to zrobię zdjęcia tego co tam się wyświetla. Podobno kluczyk wysyła sygnał ale nie ma 100%
Opublikowano
Jeszcze jest pytanie czy cas może być z innymi numerami niż był i czy kluczyk też musi być inny bo podobno jest ten co był od początku