Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka dni temu jakiś jeleń postanowił że wbiegnięcie mi przed samochód to świetny pomysł w wyniku czego mam do zrobienia lewy błotnik.

Chciałem zapytać tych którzy się lepiej znają czy ten z przed liftu będzie pasował do LCI?

Ogólnie jeśli ktoś ma na sprzedaż taki element w kolorze A89 to jestem potencjalnym klientem :)

Opublikowano
Patrze tak sobie na znany portal aukcyjny i niestety wszystko co tam jest to raczej po przejściach lub do malowania. Da się może zamówić taki błotnik oryginalny z BMW w danym kolorze? Bo jeśli mam kupować i to malować itp to wolę już naprawić swój...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Patrze tak sobie na znany portal aukcyjny i niestety wszystko co tam jest to raczej po przejściach lub do malowania. Da się może zamówić taki błotnik oryginalny z BMW w danym kolorze? Bo jeśli mam kupować i to malować itp to wolę już naprawić swój...

BMW tez sprzedaje bez koloru i lakieruje dodatkowo.

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czyli najlepiej bedzie chyba naprawic ten co mam skoro tak czy inaczej bedzie sie odroznial od reszty samochodu.

Twój ma wgniecenie wiec albo PDR albo szpachla lub nowy.