Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Od jakiegoś czasu mam problem ze swoją x5 a mianowicie auto kompletnie bez reguly gaśnie. Podpięcie pod kompa nie wykazało żadnych błędów. Dzieje sie to z połową baku czy z rezerwą, przy spokojnej jezdzie jak i dynamicznej. Auto potrafi zrobić 100 czy 200km bez niczego i potrafi zrobic 500m i 2x zgasnac....w trakcie jazdy tak jakby przestawala reagować nagle na gaz i jak stanę autem to momentalnie gaśnie. Pozniej pali od strzała i dalej jedzie. Ma ktos jakies pomysły? Dzięki wielkie z góry.
Opublikowano

Miałem taki sam problem - zanim zrobisz wtryski wymień czujnik ciśnienia na listwie paliwowej (u mnie niestety na samym końcu doszli do tego że to wina czujnika).

Pozdrawiam

Opublikowano
Miałem taki sam problem - zanim zrobisz wtryski wymień czujnik ciśnienia na listwie paliwowej (u mnie niestety na samym końcu doszli do tego że to wina czujnika).

Pozdrawiam

Dzięki wielkie. Czujnik zamówiony, w weekend bede to wymieniał. Dam znać czy pomogło.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
problemem często nie jest czujnik a kostka, w pierwszej kolejności wyczyścić/nowe piny z aso :cool2:
Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW