Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przy joysticku mam przycisk "tel", na kierownicy mam także słuchawkę ale gdy klikam te przyciski nic sie nie dzieje, wiec obstawiam ze po prostu nie mam modułu bluetooth czy coś.

I tutaj moje pytanie, co trzeba dokupić, dokodować aby móc sparować telefon z autem i odbierać połączenia?

BMW X1 2010r

• 2 tygodnie później...
  • Moderatorzy
Opublikowano
Na wyposażeniu brak telefony, przycisk słuchawki nie świadczy o jego posiadaniu.
  • 2 tygodnie później...
  • Moderatorzy
Opublikowano
Moduł,mikrofon, anteny itd. Popatrz w dziale Kodowanie.
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam, podepnę się do tematu. Nie mogę sparować telefonu z samochodem, ikonka BLUETOOTH jest wyszarzona. Nie wiem czy to kwestia dokodowania, czy raczej wyposażenia.

VIN: WBAVP710X0V206600

z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano

Niestety aktualizacja IDRIVE nie powiodła się. Pobrałem plik.bin pod mój VIN --> wrzuciłem na pendriva --> do USB na panelu środkowym X1 --> i nic :mad2: .

Jeszcze w weekend podjadę do kumpla i spróbujemy coś podziałać BIMMERCODE, bo widzę, że nawet ikona BLUETOOTH zniknęła z menu.