Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam taki mały problem - mianowicie ostatnio musiałem odłączyć akumulator z powodu małych napraw w samochodzie, i ku mojemu zaskoczeniu po podłączeniu go z powrotem nawigacja w języku polskim (był wgrywany polski język w serwisie) zmieniła się standardowo na angielską, przy czym w ustawieniach do wyboru języka nie widnieje możliwość zmienienia jej z powrotem na język polski - nie ma go na liście (jest tylko niemiecki, angielski i rosyjski). Teraz pytanie - cały soft po polsku poszedł w piach i trzeba go wgrywać od nowa, czy jest on po prostu gdzieś tam ukryty? Dam radę przywrócić to sam, czy niestety znów nawigacja musi zostać wysłana do serwisu? Ktoś spotkał się z podobnym problemem? Proszę o pomoc, pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Język nie zginął trzeba przekodować moduł nawigacji (np. NCS) żeby był dostępny polski do wyboru i go włączyć.
3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zmień język na rosyjski, a wszystko wróci do normy.

Jak masz więcej kluczyków, to wykonaj to także na pozostałych kluczykach