Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie .

Zacznijmy od tego ,że przygodę z BMW zaczynamy ( tzn ja z moją żoną ) od początku . Nie bardzo się w tym orientujemy, w sensie na jaki silnik(pojemność, model) zwrócić uwagę,benzyna czy diesel, na przykład, ogólnie na co zwracać uwagę .

Może zacznę od tego jakie wymagania by nas interesowały w Serii 3 .

Na pewno musi być to :

1. Kombi

2. Nie starsza niż 2014

3. Nie mniej niż 200 KM ( ciężka noga :) )

4. Automat

5. Auto na Leasing

Nie wiem, to chyba tyle jak na razie . Coś już szukaliśmy na popularnych stronach,mogę podesłać linki, no ale chodzi tu o zdanie osób ,które się naprawdę na tym znają :)

Z góry dziękuje za poświęcony czas i odpowiedzi :) Pozdrawiamy

Opublikowano

Po pierwsze to nie napisałem tu ogłoszenia żeby ktoś szukał mi ogłoszenia, oferty .

Po drugie pytam tylko o poradę na co zwracać uwagę i jakim mogłem się zainteresować najlepiej, starszym, czy nowszym itd .

Po trzecie jak bym wiedział czego mam szukać konkretnie to bym sobie wyszukał na forum .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zanim zacznie się zadawać pytania, warto przejrzeć co już jest na forum.

Na górze w tym dziale jest podpięty temat, w którym znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania.

Poświęć trochę czasu i wykaż minimum zainteresowania, a nie czekaj aż ktoś Ci poda wszystko na tacy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.